İSTANBUL / SANCAKTEPE - Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

7 Nisan Kişisel Verilerin Korunması Günü kapsamında öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz ögrencilerinden Oğuz Yapıcı İstanbul Gençler Muai Thai Şampiyonası'nda birinci olmuş ve Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştır. Sporcu ögrencimizi ve beden egitimi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Tesisat ve İklimlendirme Alanı, bölüm öğrencilerimizin Isıtma, Soğutma ve İklimlendirme konusunda teknik bilgilerini geliştirmek üzere Daikin Fuha firmasına gezi düzelemiştir.

Mrt

Erasmus Mesleki Eğitim Hareketliliği İşbaşı İzleme Faaliyeti kapsamında okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi alanında eğitim gören on iki öğrencimiz ve iki öğretmenimiz hem staj faaliyetlerini gerçekleştirmek hemde farklı kültürleri tanımak üzere Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye doğru yola çıktılar.

Mrt

Dilimizin zenginliklerinin tanınmasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşulmasının sağlaması amacıyla uygulanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda çalışma yapılmıştır.

Mrt

İstanbul Sanayi Odası ile birlikte yürüttüğümüz Okul Sanayi İşbirliği projesi kapsamında Antika Otomobil Federasyonu yöneticilerini okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimiz Antika otomobiller ile geçmişe kısa bir yolculuk yaptılar.

Ara

Sancaktepe Belediyesi'nin Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde araştırmacı Musa Biçkioğlu’nun anlatımıyla gerçekleşen “İslam Dünyasının Filistin İmtihanı” konulu programa okulumuz öğrencileriyle katılım sağladık.