İSTANBUL / SANCAKTEPE - Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz;

Gelenekselleşen okul futsal turnuvasının kazananları belli oldu. Dereceye giren öğrencileirmizi tebrik eder katkılarından dolayı değerli Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Emrah BAYDAŞ ve Sinan POLAT'a teşekkür ederiz.

Web  Sitesi Ekibi.

Merhaba Değerli Öğrencilerimiz;

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 2.Ortak Sınav Takvimi Okulumuz Sınav Komisyonu Başkanı Müdürbaşyardımcısı Fatih YILDIRIM başkanlığında, sınav komisyonu tarafından hazırlanmış olup, sınavlar 5 gün içinde, peşpeşe günlerde 3. ve 4.ders saatlerinde aşağıda yer alan sınav takvimine göre okulda yüzyüze olarak uygulanacaktır.

Buna göre 1.Dönem 2.Ortak Sınavlar  2 Ocak 2023 Pazartesi günü başlayacak ve 6 Ocak  2023 Cuma günü sona erecektir.

Bir günde en fazla 2 sınav uygulaması yapılacaktır.

Okulumuzdaki tüm sınıf seviyelerindeki sınavlar ortak olarak aynı anda kelebek sistemiyle uygulanacak olup, öğrencilerimiz sınav saatlerinden önceki ders saatinde kendilerine bildirilecek olan sınıfta ve sırada sınavlara girecektir.

Öğrencilerimiz sınavlarda çoğunlukla tek kişi olarak oturacaklardır. Sınavların sağlıklı bir şekilde yapılmasından ilgili müdür yardımcılarının denetiminde, gözetmen öğretmenler sorumlu olacaklardır.

Sınavlar sona ermeden (zil çalmadan) hiç bir öğrenci sınıf dışına çıkarılmayacaktır.

2022-2023 1.Dönem 2. Ortak Sınav Takvimi tüm sınıf seviyelerinde toplu olarak hazırlanmış olup, aşağıdaki bağlantıda bilginize sunulmuştur.

Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Web Sitesi Ekibi

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz;

Okulumuz Tesisat Teknolojileri alanı öğrencilerimiz 'Eğitim Günleri' etkinlikleri kapsamında İGDAŞ Alibeyköy tesislerinde günlük çalışmaları inceleme fırsatı buldular. Katkılarından dolayı Tesisat Teknolojileri alan öğretmenimiz İlyas KUĞU'ya teşekkür ederiz.

Web Sitesi Ekib.

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz;

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır.

Mevlid Kandilinizi kutlar hayırlı kandiller dileriz.

Okul Web Sitesi ekibi.

Haz

Bilisim Teknolojileri Alanı, 11 G Veri Dalı öğrencilerimizle Özyeğin Üniversitesi Biyomekatronik bölümünü ziyaretinde.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri alan öğretmenleri tarafından Netacad eğitim ve sertifika programları üzerinden farklı alanlarda verilen eğitimler sonucunda farklı sınıf ve seviyelerdeki öğrencilerimiz sertifika almaya hak kazanmıştır.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri alan öğretmenlerimiz Ebru ÖZGER APAYDIN, Gözde GENÇOSMANOĞLU ve Feriha SEÇEN yönetiminde Robotik ve Kodlama derslerinde sürdürülen çalışmalar sonucunda elde edilen ürünler Bilişim Teknolojileri alanı binasında öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla sergilenmiştir.

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz;

Okulumuzda  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder katkılarından dolayı değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz;

Davranışsal bağımlılık ile mucadele seferberligi kapsamında Aydos Ormanı Yürüyüş Etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen değerli Beden Eğitimi Öğretmenlermiz Emrah BAYDAŞ ve Snaan POLAT'a çok teşekkür ederiz.

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz,

5 aralık Perşembe günü Bilişim Teknolojileri Alanı 11. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Endüstri 4.0, arttırılmış gerçeklik ,3D yazıcılar ve 3d Cad Tasarım Yazılımı konularında ülkemizin öncü kuruluşlarından INFOTRON firmasını ziyaret ettik. Öğrencilerimiz bu ziyarette firmanın Open House atölye etkinliklerine katılma fırsatı bularak alanında uzman kişilerden bilgi alma fırsatı buldular. Etkinlikte emeği geçen Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Said BÜYÜKKAYA ve WEB1 Laboratuvar Şefimiz Onur ÖZKAN 'a teşekkür ederiz.

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz,

5 Aralık Perşembe günü Samandıra İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Rahber öğretmeni Yasin ÇETİNKAYA ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrenciler okulumuzdaki alanlarımızda mevcut olan atelyelerimizi gezerek alan öğretmenlerimizden bilgi alma fırsatı buldular. Etkinlikte okul rehber öğretmenimiz Büşra Bengisu AKÇAY'da misafirlerimize eşlik etmiştir.

Katkılarından dolayı değerli alan öğretmenlerimize ve rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okul Web Sitesi ekibi

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz,

5 Aralık Perşembe günü Ulaştırma Hizmetleri Alanı sponsorumuz Barsan Global Lojistik tarafından eğitim işbirliği protokolümüz kapsamında depo uygulama atölyemizin duvarlarına lojistik sektörüyle ilgili görsellerin yer aldığı duvar giydirme işlemleri yapılmıştır. Ayrıca firma tarafından 10. sınıf öğrencilerimize polar montlar yaptırılmış ve öğretmenlerimiz tarafından dağıtılmıştır.

Katkılarından dolayı değerli firma yetkililerine, Ulaştırma Hizmetleri Alan şefimiz Serkan HANGÜL ve Depo Atölye Şefimiz Ebru TAŞBAŞ AKKEMİK'e teşekkür ederiz.

Okul Web Sitesi ekibi

Merhaba Değerli Ziyeretçilerimiz.

4 Aralık Çarşamba günü saat 16.30'da okulumuz konferans salonunda öğretmenlerimize yönelik Koruyucu Aile Eğitimi Semineri verilmiştir. Sancaktepe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü uzmanlarına bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ederiz.