İSTANBUL / SANCAKTEPE - Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Merhaba Değerli Öğrencileirmiz, Kıymetli Velileri;

2023/2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuza yerleşen öğrencilerimiz aşağıdaki klavuz kapsamında alan tercihi yapacaklardır. Tercihlerle ilgili işlemler aşağıdaki linklerde mevcut olup tüm okul panaolarına asılmıştır. İlgili müdür yardımcımız da sınıfları gezerek öğrencilerimize uygulamalı olarak tercih sürecini göstemiştir.

Web Sitesi Ekibi.

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz;

Kurumumuz İstanbul Valilik Makamının 17/02/2023 tarih ve 70531061 sayılı oluru ile yıkılıp yeniden yapılma sürecine girmiştir. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren OKULUMUZUN HEMEN YAN TARAFINDA BULUNAN Samandıra Ortaokulu binasında eğitim vermeye devam edeceğiz.

Tüm paydaşlarımıza duyurulur.

Merhaba Değerli Velilerimiz;

06 Kasım 2022 Pazar Günü Saat 11:00'da öğrencilerimizin başarı, devam- devamsızlık ve okul içindeki durumları öncelikli olmak üzere birçok önemli konu başlıklarının görüşüleceği Veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.

Web Sitesi Ekibi

Merhaba Değerli Öğrencilerimiz;

2. dönem 2. ortak sınavları 30 Mayıs 2022 Pazaretesi- 3 Haziran 2022 Cuma tarihleri arasında okulda yüzyüze yapılacaktır.

Bölüm dersi sınavları da 4 Haziran 2022 Pazartesi- 8 Haziran 2022 Cuma tarihleri arasında derslerin gününde bölüm atölyelerinde yapılacaktır.

Öğrencilerimizin sınav programına uymaları ve gereken hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur.

Web Sitesi Ekibi.