İSTANBUL / SANCAKTEPE - Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Oktay YILDIRIM - Okul Müdürü

1978 Sivas Kangal doğumludur.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Lisans,

Marmara Üniversitesi / İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Yüksek Lisans,

Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü Önlisans, eğitimlerini tamamlamıştır.

Yurt içinde değişik Hizmet İçi Eğitim faaliyetlerinde Eğitim görevlisi/Eğitim Sorumlusu olarak bulunmuş, görev yaptığı okullarda Avrupa Birliği projeleri ve Eğitim/Sertifikasyon programları, modül yazımı çalışmalarına katılmıştır.

Sivas/Kangal İlçesinde Öğretmenliğe başlamış, 3 yıl Müdür Yetkili Öğretmen olarak çalışmıştır.

2004 Yılından itibaren İstanbul/Sancaktepe İlçesinde İlköğretim Kurumları/Halk Eğitimi Merkezi ve Liselerde Öğretmenlik ve değişik kademe okul yöneticiliklerinde bulunmuştur.

2017-2019 Yılları arasında Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.

2014 Yılında Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Okul Müdürü olarak atanmış ve halen bu görevine devam etmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.